Wanneer je steeds vaker het gevoel hebt dat je niet uit je leven haalt wat erin zit, en je hebt die behoefte wel, dan wordt het tijd voor actie! En dat lukt vaak niet alleen. Met al mijn kennis over effectief zelfmanagement en als transformatiecoach kan ik jou begeleiden in het nemen van de juiste stappen op weg naar de beste versie van jezelf en de resultaten die je graag wilt boeken. We kijken waar je passie ligt, waar je van droomt, waar jij gelukkig van wordt, welke doelen je zou willen behalen, en in hoeverre je nu het leven leidt dat je daar zal brengen. Samen kijken we kritisch naar het leven dat je leidt en het leven dat je zou willen leiden. We brengen dan in kaart welke gedachten, gedragingen, gewoontes en overtuigingen je helpen en welke juist belemmerend werken. Je leert niet alleen kritisch naar jezelf te kijken, maar ook om dit om te draaien en proactief zelf de touwtjes in handen te nemen.

Wanneer je last hebt van een dertigers dilemma kan ik je leren te focussen op waar je naar toe wilt en wat je daarvoor in het hier en nu moet doen.

Dit traject kan zowel individueel als in groepsverband (online) gedaan worden.

Groepstraining

Intervisie is een manier van trainen waarbij je samen met zogenaamde peers (mensen in dezelfde situatie) zowel positieve, als negatieve gebeurtenissen met elkaar bespreekt, analyseert en hier je lering uit trekt. Het gaat verder dan alleen sparren, we gaan samen kijken hoe we van de besproken situatie kunnen leren en er de volgende keer op een betere manier mee om kunnen gaan. In de groepstraining leer je om stil te staan bij je eigen handelen en emoties en de invloed die je daar zelf op hebt. Je leert op een cyclische manier je zelfanalyse te gebruiken om effectiever en gelukkiger te functioneren en dus de resultaten te behalen die je wilt behalen.

De intervisiegroepen bestaan uit minimaal 7 en maximaal 12 mensen. Groot bijkomend voordeel is dus dat je je netwerk direct uitbreidt met een aantal mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.