Ben jij een vrouw met de droom om moeder te worden, maar heb je (nog) niet de juiste persoon gevonden om dit grote avontuur samen mee aan te gaan? En voel je dat je, ondanks dat, toch niet heel lang meer wilt wachten tot je moeder wordt? Dan kom je voor een ingewikkelde en veelomvattende keuze te staan. Ik weet uit ervaring dat dit een heftig traject is. Het is dan ook niet gemakkelijk iemand te vinden om echt mee te sparren, omdat bijna niemand precies weet hoe het is om in jouw situatie te zitten. Voor veel vrouwen kan het voelen als een rouwproces waarin je afscheid neemt van je droom om, samen met een leuke partner, een gezin te vormen.

Bij mijn coaching bied ik meer dan alleen een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige weet ik voor wat voor keuzes je komt te staan en kunnen we samen kijken naar een weloverwogen keuze die echt bij jou past.

Tijdens 1-op-1 contacten zal jij voor jezelf helder krijgen WAT, maar vooral ook HOE je je droom werkelijkheid wilt maken en heb je een realistisch beeld van wat het bewuste alleenstaande moederschap echt inhoudt.