Pakketten/prijzen

Coaching 1-op-1(online of face to face)

€60,- per uur

Groepstraject (online)

Wanneer je kiest voor een groepstraject, dan krijg je toegang tot de besloten facebook-groep van jouw peers (alleenstaande moeders, moeders met een carrière of young professionals). In die groep krijg je 10 weken lang wekelijks een opdracht die je ongeveer een uurtje werk kost. Er wordt van je verwacht dat je die opdracht elke week af hebt voordat de onlinebijeenkomst is. De wekelijkse bijeenkomsten in Zoom zullen deels bestaan uit het bespreken van de opdracht van die week en deels intervisie. Een intervisiegroep bestaat uit 7-15 mensen.

Een goede manier om nu eens goed met jezelf en je doelen in dit leven aan de slag te gaan en daarbij ook nog een netwerk op te bouwen van gelijkgestemden.

Kosten: €245,-

Intensief individueel coachtraject (kan ook volledig online)

In 6 weken ga je er volledig voor om jezelf te transformeren tot de beste versie van jezelf. Eerst gaan we bepalen wat en vooral ook wie dat dan is. Van het vinden van je belemmerende factoren gaan we naar de acties die jij nodig hebt om VRIJ te komen van wie je dacht te zijn en te worden wie je ECHT bent en daarmee in lijn te leven en werken.

In deze vorm zal je wekelijks zo’n 3 uur bezig zijn met opdrachten, die wij vervolgens in individuele sessies bespreken. In deze 6 weken heb je 10 keer een 1 op 1 sessie van een uur met mij.

Wanneer je nu eindelijk eens even echt intensief aan je zelfontwikkeling wilt gaan werken. Misschien wel de beste investering die je ooit in jezelf zult doen.

Kosten: €579,-