Wie ben ik

Mijn naam is Nienke Bonte en ik heb ruim 15 jaar ervaring in het trainen en opleiden van mensen, het is met recht mijn passie te noemen. Ik werk sinds mijn 21e als docente Frans in het middelbaar onderwijs en houd mij sinds 2005 bezig met het opleiden en coachen van vooral jonge docenten die de eerste stappen in het onderwijs maken. In die jaren hebben ik wekelijks intervisie bijeenkomsten geleid en sinds 2018 geef ik groepstrainingen in effectief zelfmanagement. Ik vind deze intervisie en trainingen zo’n leuk aspect van mijn werk, dat ik besloten heb hier een groter gedeelte van mijn werkweek mee bezig te willen zijn.

Mijn specialisaties zijn: intervisie, coaching, effectief zelfmanagement en NLP. In mijn trainingen word je uitgedaagd om eerst op zoek te gaan naar jezelf, om vervolgens jouw kracht binnen het team een plek te geven. Ieder lid van het team heeft zijn eigen sterkte en zwakte, dat is heel normaal, maar dit wordt niet altijd bespreekbaar gemaakt. Ik nodig jullie uit dit wel te doen, om vervolgens te zien wat er gebeurt als iedereen zich openstelt en er synergie ontstaat. Dan is 1+1 inderdaad ineens geen 2 meer, maar 3, of 10.

Een teamtraining bij mij vraagt van de deelnemers betrokken- en openheid, alleen dan kunnen we het maximale uit onszelf en het team halen.

Na een teamtraining van mij zullen jullie allemaal een heldere kijk op jezelf, maar zeker ook op de “teamplattegrond” hebben en natuurlijk op jouw eigen plek en rol daarbinnen.

Met hernieuwde energie en een grotere drive zullen jullie de uitdagingen van alle dag, samen, effectief op kunnen pakken.